Aankondiging – How America wanted to change the pope

Sinds 13 augustus – sinds een week dus – is La Croix International bezig met een voorpublicatie van een boek van Nicolas Senèze, permanent special envoy of “La Croix” in Rome: How America wanted to change the pope. Het wordt 4 september gepubliceerd bij Bayard Publishing.

Ik zou er geen aandacht aan hebben besteed, als ik uit de voorpublicaties van @LaCroixInt (website) niet had gelezen dat het (1) een waarschijnlijk goed boek is en (2) gaat over precies dat onderwerp dat ik hier ook al regelmatig aan de orde heb gebracht: de oorlog tegen Franciscus, met de hele betrokkenheid van rechts en extreem rechts. En verbaas u niet als ‘The Family‘ er ook nog wat mee te maken heeft.

Ik vestig dus graag uw aandacht op dit boek: bij deze!

https://twitter.com/i/status/1163441782690123781
De eerste tweet van de collectie met links naar de hoofdstukken van de voorpublicatie.

Geef een reactie