Download

U kunt Niet Naar Santiago en Weer Terug gratis downloaden als epub of als pdf.

De fysieke pocket is nog verkrijgbaar, ik verkoop dat voor € 7,50 via bol.com.
Een fysiek boekje in handen is toch wat anders dan een e-book.


Ik vind persoonlijk de prijs wat aan de hoge kant, maar ter toelichting ziet u hiernaast waar dat geld naar toe gaat. Met name de bijdrage aan bol.com is naar mijn mening wat extreem. En dan heb ik het nog niet over de bijdrage van € 1,99 die u als koper nog eens bovenop de € 7,50 moet betalen. Samengevat betaalt u dus € 9,50 waarvan ruim € 4,- naar bol.com gaat, € 3,- voor de verzending is en waarvan voor mij € 2,40 overblijft. Dit is trouwens wel een mooie illustratie van een puntje dat ik in het boekje maak.

Ik heb ooit geprobeerd wat te doen aan de prijsstelling, maar men blijkt niet ontvankelijk voor de argumenten daarvoor en echte alternatieven zijn niet voor handen. Helaas, u zult het er mee moeten doen.

De envelop en printerkosten, mijn slijtage  van de schoenen (of de fiets) en het eten (mijn persoonlijke energievoorziening) om naar het postkantoor op en neer te gaan zijn niet mee gerekend.

Mocht u het ook te duur vinden en een andere verkoopsuggestie hebben, dan kunt u contact met mij opnemen. Ook professionele tweedehands boekverkopers zijn welkom.